WNF boxningsgala 6/11-2013

20131107-141615.jpg

Wednesday Night Fight på Narva.
Haninge hade två boxare på Narvas onsdagsgala. Amanda Möller som debuterade och Mattias Dahlberg som gjode comeback efter uppehåll pga skada.
Amanda Möller, Haninge BK – Mia Bromander, BK Örnen
Amanda, med längden som fördel, boxade med mestadels raka slag för att hålla distansen. Mia var dock mjuk i midjan och kunde vicka undan från slagen och kontra med framför allt sin långa högerkrok. Mycket kämpa från båda tjejerna! Nu är debuten avklarad och det är dags att fundera över vad som ska förbättras till nästa match. Förlust 0-3.
Mattias Dahlberg, Haninge BK – Loran Batti, Upsala IF
Mattias och Loran bjöd på en match med mycket nerv. Mattias började matchen bra men i andra ronden märktes ringrosten och han kunde inte hålla ihop sin boxning lika bra. Det var en bra erfarenhet inför J-SM om drygt en månad. Välförtjänt vinst till Loran med 2-1.
Sekonder: Hasse, Ove, Vido och Klas

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.