Haninge BK utan medaljer i U & JSM

Ungdoms och junior SM tog slut redan i kvartsfinalen för båda våra deltagare. 

Shabir Hosseini, U57kg. förlorade med 2-1 en jämn match mot mer rutinerade Hamza Nadiri, Djurgårdens IF. Detta var bara tredje match för Shabir som är mycket disciplinerad, målmedveten och träningsvillig, framgångar kommer snart.

Sultan Nadirzhanov, J69kg. lottades direkt mot tuffaste möjliga motstånd. Han fick möta Hammarby IFs Adam Chartoi som representerade Sverige i JEM helgen innan. Sultan gjorde bra ifrån sig och kämpade mycket bra i två ronder men orken tog slut och vi tvingades att ge upp innan sista ronden. Sultans förberedelse var inte optimala. På grund av sjukdom missade han  ett antal viktiga träningspass inför SM och det bidrog också att krafterna inte räckte till.

Samtliga resultat hittar ni här.

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.