Ordförande har ordet

Med ett fullsatt Haninge Boxningsklubb blev stämningen på topp under söndagens omgång av Diplomserien. En extra krydda var att det bara skilde 23 poäng mellan Linnea IF och Haninge BK som leder serien. Boxarna gjorde ett fantastiskt jobb med att visa vad de debutanter Medina och Efe som var superduktiga och tog för sig i ringen. Det var många som hjälpte till på tävlingen genom att ställa iordning lokalen innan och efter. Även som funktionärer med tidtagning, speaker, musik och inte minst tränarna som förberedde boxarna och sekonderade i ringen. Det var också kul att så många från klubben kom och hejade på våra boxare roligt när det hörs att det är hemmamatch, det sporrar våra boxare att göra ännu bättre ifrån sej. Hoppas att ni även följer med och hejar på våra boxare på bortamatcher, nästa är den 11 november hos Botkyrka BK.

Missa inte att det är lite ändrade träningstider. På tisdagar och onsdagar är det endast matchboxare klockan 18:00 till 19:20 och den vanliga boxningsträningen börjar 19:00. Tjejträningen är som vanligt klockan 19:00 på onsdagar med skillnaden att den är samtidigt som den övriga träningen. Tjejträningen på lördagar är flyttad till den gemensamma tiden klockan 12:00. De tjejer som inte vill delta i den vanliga träningen får träna för sej med egen tränare. Tänk på att ta med tandskydd till träningarna annars får ni inte sparras. Det gäller framförallt de som är uttagna som matchboxare där det förutsätts att ni vill sparras. Det är också viktigt att komma i tid till träningarna. Om man enstaka gång kommer för sent så skall man meddela det till den ansvariga tränaren innan man deltar i träningen. Är man skadad eller av någon annan anledning inte kan delta i alla övningar så skall även det meddelas till ansvarig tränare. Det är viktigt för att tränarna skall kunna planera träningarna och ha koll på vilka som är där, kort sagt för boxarnas säkerhet och träningskvalitet. Hjälp varandra på klubben inte minst de som kommer dit som nya och inte kan så mycket. Har du tränat ett tag på klubben finns det säkert någonting du kan hjälpa dem med både vad gäller teknik och för att de ska känna sej välkomna. Klubben finns för alla typer av boxare både de som gått många matcher, de som skall gå sin första match och de som kanske aldrig kommer att gå någon match. Klubben behöver alla typer av boxare och alla skall behandlas lika.

Håll ögonen öppna för snart så kommer den nya träningsoverallen att finnas som provexemplar på klubben, det kommer även att finnas en Hoodie med klubbens emblem.

Alla boxare fortsätt att träna och ha kul så kommer vi även fortsättningsvis att vinna matcher, turneringar och serien.

Glöm bara inte tandskyddet.

Ordförande

Anders Kesselfors

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.