GRATTIS Ali Rezai – SVENSK MÄSTARE 2015

Ali Rezai vann guld i 56-kilosklassen i SM som avgjordes denna helg i Tidaholm. I semifinalen besegrade han en stentuff motståndare från RBK, Remi Sado och i finalen väntade duktige Hikmat Azamov, Visby BK. Domarna var eniga och i båda matcherna blev det 3-0. Grattis Ali!!! DSC_0526

Vår andra boxare i årets SM var Laziz Sharifov i 64-kilosklassen. Han fick möta en råstark hemmaboxare Milad Mazdak, TIFA BC. Laziz gjorde allt som krävs för att vinna matchen och han vann hos 3 av 5 domare men… i vår sport låter vi en dator att slumpmässigt välja bort 2 av 5 domare och då kan det hända komiska och orättvisa domslut att en vinnare förlorar matchen. Jättetråkigt för Laziz, för klubben och för sporten.

Samtliga resultat hittar ni här…

Se samtliga matcher via länken här…

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.