4 guld, 3 silver och 1 brons i Diplom-SM 2020

Fyra guld, tre silver och ett brons vann våra duktiga boxare i Diplom-SM i Lidköping.

Bronsmedaljen gick till Mansor som boxades mycket bra i kvartsfinalen och vann klart. Han boxas i A-klassen där lite mer riktig boxning skulle tillåtas i en match med två duktiga boxare. I semifinalen blev det tyvärr inte mycket boxning p.g.a. en oerfaren ringdomare.

Våra silver medaljörer Hakim, Kutkan och Said gjorde mycket jämna finalmatcher och med lite tur med domsluten kunde vi ha fått någon/några till mästare.

Medina, Micke, Kutay och Maga var överlägsna i sina klasser och är våra guldmedaljörer och svenska mästare 2020. Medina och Maga tilldelades också pokaler till SM:s bästa boxare i åldersklassen 12-13 år.

Haninge BK blev nästbästa klubb i mästerskapen av hela 57 deltagande föreningar. Grattis till oss!!!

Samtliga matcher sändes live och går att se i efterhand på youtubekanalen ”tuffing.eu”