Styrelsen informerar

Hej alla medlemmar

Vi vill börja med att rikta ett stort tack för vårterminen som nu har passerat. Det har varit en speciell period under rådande omständigheter i och med Coronapandemin.

Som ni alla vet så håller vi fortfarande klubben stängd nu pga renovering och bedriver vår träningsverksamhet utomhus istället. Alla medlemmar är varmt välkomna till Rudan för gemensam träning. Vi vill också passa på att säga att vi nu blickar framåt mot nya mål men framför allt ser vi fram emot vår nyrenoverade träningslokal som står redo att öppna portarna den 1/10. Håll utkik på vår hemsida för mer information när det närmar sig ny invigningsdagen.

En förutsättning för att delta i träningen är att medlemsavgift och träningsavgift är betald. Medlemsavgiften och träningsavgiften är en viktig inkomstkälla för föreningen och behövs för att vi ska kunna bedriva vår träningsverksamhetsamt att fortsätta vara en betydande part inom boxningsträningen och bedriva en bra och meningsfull sysselsättning för barn och ungdomar i Haninge . Höstterminen pågår mellan 1 Juli – 31 December och det är nu hög tid att betala terminsavgiften för ht2020. Träningsavgiften för medlem som är 6-19 år 600kr och för medlemmar som är 20 år och uppåt är avgiften 1000kr. Detta ska sättas in på plusgironummer 46 72 35-8 och det är viktigt att ange förnamn och efternamn som referens/meddelande.

All information kring betalning hittar du på vår hemsidawww.haningebk.com under fliken ”tider och priser”. 

Tack på förhand 

Mvh

Styrelsen

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.