Golden Girl Championship 2022

Malin och Medina representerade Haninge Boxningsklubb i världens största boxningsturnering Golden Girl Championship i Borås. Malin var först upp i ringen. I kvartsfinalen i 54-kilosklassen lottades hon mot Magdalena Lange från Polen. Malin vann med 3-0 och vidare till semifinalen där guldmedaljör från diplom-sm 2021, AIKs Isabelle Josefsson väntade. Detta var Malins bästa match hittills men det räckte tyvärr inte för en seger och plats i finalen.

Medina mötte jätteduktiga Oliwia Wasiakowska från Polen i sin semifinal. Matchen var ganska jämn och tuff men vi tyckte att Medina gjorde tillräckligt för att vinna. Domarna var dock oeniga och det blev 2-1 till polskan. Tråkigt, men så blir det ibland. Vi kör vidare… Diplom-SM nästa.

Det här inlägget postades i Boxning. Bokmärk permalänken.